Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

1834-re emelkedett a magyar koronavírus fertőzöttek száma, és sajnos új rekordot elérve 16 új haláleset történt az éjszaka folyamán.

Újra elérhetővé vált koronavírus térképünk a different.hu weboldalfejlesztő cég segítségével, a fertőzöttek már felkerültek hamarosan a karanténosok is elérhetőek lesznek ismét. Várjuk továbbra is a térképen nem szereplő információkat a szuhiattila7@gmail.com e-mailcímre.

Nyilvános az összes Fejér megyei koronavírus fertőzött lakhelye

A kormányhoz közel álló MediaWorks kezelésében álló feol.hu Fejér megyei online hírlap tett közzé egy listát, amin szerepel a tegnapi napon az összes koronavírus fertőzött települési bontásban.

Ez alapján 51 koronavírus fertőzött van székesfehérváron, de rengeteg telepüsén van jelen már a vírus.

Íme a feol listája:

Egy újabb forrásunktól számadatokat kaptunk, amelyek tételesen megmutatják, a 115 fő, regisztrált Fejér megyei Covid–19-fertőzött beteg mely településről származik. Ez alapján Székesfehérvárról 51 vírusfertőzöttről tudunk.

Mór és környékén a következő települések érintettek: Bakonycsernye (1), Bodajk (5), Kőszárhegy (1), Mór (5), Nádasdladány (1), Polgárdi (1), Sárkeresztes (2), Szabadbattyán (1), Sárszentmihály (1).

Velence és környékén az alábbi településekről tudunk betegekről: Besnyő (1), Bicske (1), Etyek (2), Gárdony (4), Lovasberény (1), Martonvásár (3), Pákozd (1), Pázmánd (1) – A pázmándi polgármester asszony szerkesztőségünk felé jelezte, hogy tudomásuk szerint a településen nincs megbetegedés, Sukoró (1), Tordas (1), Vértesboglár (1), Velence (1).

Dunaújváros és környéke érintettsége: Dunaújváros (8), Nagyvenyim (1), Pusztaszabolcs (1), Ercsi (1).

Enying és környékén a következők a számadatok: Nagylók (2), Csősz (1), Dég (1), Enying (2), Káloz (2), Lajoskomárom (1), Mezőfalva (2), Mezőszilas (3), Sárszentágota (2), Tác (1).

Az adatokat én is viszem fel a térképre, mert hitelesnek tekinthető.

847 főt ápolnak kórházban

Müller Cecília a tegnapi Operatív Törzs tájékoztatóján mondta el, hogy a tegnapi napon 847 főt ápolnak kórházban. Ez igen magas számnak mondható a tegnapi 1700-nál kissé több koronavírus fertőzött mellett . Forrás: Origo.hu

Kínában újra nő a helyi esetszám

A Kínai sikertörténet után újabb aggasztó jelek mutatkoznak. Míg március végén elsősorban külföldről behozott új esetetket regisztráltak, addig áprilisban újra megjelentek helyi esetek az ország több, egymástól távol álló pontján. Bár az esetszám nem magas, de a tünetmentes esetek miatt a valós szám magasabb lehet és azt mutatja, hogy ismét terjed a koronavírus fertőzés Kínában, de most nem egy városhoz köthetően, hanem országszerte.

  • külföldről behozott esetek: 865 (44+30+48+35+35+29+18+25+38+32+59+61+38+42+97+98+86+36+34+15)
  • helyi esetek: 72 (ebből Honanban 1, Kanszuban 1, Kantonban 35, Liaoningban 1, Hupejben 1, Santungban 4, Hejlungcsiangban 26, Pekingben 3)

Forrás: Index.hu

Németország: új rekord

Németországban 3609 új esetet regisztráltak, ami egy új rekord. Az elmúlt négy napban folyamatosan emelkedik a fertőzöttek szám az országban. Forrás: Németországi térkép

Nobel-díjas: a vírus egy kínai laborból került ki

Míg korábban összeesküvéselméletnek tűnt, egyre több hiteles ember állítja, hogy a koronavírus-járvány forrása valóban egy kínai laboratórium Legutóbb Luc Montagnier, aki az orvostudományban, ott is a HIV/AIDS kutatásban elért eredményeiért kapott 2008-ban Nobel-díjat. A tudós szerint a koronavírus egy kínai laborból került ki, és tartamazza a HIV vírus elemeit is. Forrás: Cnews.fr

Tovább rosszabbodott a helyzet Oroszországban

4069 új esetet jelentettek Oroszországból, ami új rekord. Az esetek fele Moszkvához kötődik. Forrás: disclose.tv

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.