Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Az éjszaka folyamán 226-ra nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, ez 39 újabb esetet jelent, ami sajnos új rekord. A halálozási arányunk továbbra is 4,4% ami igen magas. További részletes adatok a koronavírus statisztikai oldalunkon.

Magyarországi koronavírus térképünket itt találod, ha olyan esetről tudsz, ami nem szerepel rajta írd meg nekem a szuhiattila7@gmail.com címre.

Cered: budapesti fertőzött miatt karantén

Egy ceredi orvos jelentette be, hogy március 18-án jelentkezett náluk egy budapesti lakos sürgősségi ellátásra, akinél 48 órán belül diagnosztizálták a fertőzést, emiatt a ceredi orvos és többen karanténba kerültek.

Gárdony: egy patika alkalmazottai fertőzöttek

Egy gárdonyi patika jelentette be, hogy “munkatársaiknál” (tehát minimum 2 fő) koronavírus fertőzést mutattak ki, a betegek jól vannak. A bejelentést a Patika tette, amely jelenleg szüneteltei a működését. A patika részéről véleményem szerint nagyon dicséretes ez a fajta kommunikáció és nyílt beszéd.

Újfehértón is van már koronavírus fertőzött

Ezt az önkormányzat jelentette be hivatalos Facebook oldalán.

Újabb igazolt eset: Kisbér

Kisbér a polgármester jelentette be egy YouTube videóban (és állítólag korábban a Facebookon), hogy Kisbéren is van már koronavírus fertőzött beteg és ennek kapcsán hatan vannak hatósági karanténban.

Újabb igazolt eset: Markaz

A település polgármestere tegnap este jelentette be, hogy Marakazon is igazoltan koronavírus fertőzött beteg található:

” A hatóságok hivatalos tájékoztatása és a fertőzöttel folytatott telefonos beszélgetésem alapján megerősítem a hírt, miszerint van egy igazoltan koronavírussal fertőzött beteg településünkön. A beteg a házi karantén szabályait betartva otthonában tartózkodik, “

Újabb igazolt eset: Diósd

Szintén tegnap éjszaka jelentette be a diósdi polgármester, hogy 1 igazolt koronavírus fertőzött található a települése, valamint 3 hozzá kapcsolódó kontaktszemély.

Koronavírus fertőzött: Izsák

Az izsáki polgármester is az esti órákat választotta a bejelentésre, miszerint a településen is van már egy igazolt koronavírus fertőzött beteg.

Meghalt egy újabb beteg

Meghalt Magyarországon egy brit állampolgár koronavírus fertőzésben. Ő a kór 10. magyarországi áldozata.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.