Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Az éjszaka folyamán 261-ra nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, ez 36 újabb esetet jelent. További részletes adatok a koronavírus statisztikai oldalunkon.

Magyarországi koronavírus térképünket itt találod, ha olyan esetről tudsz, ami nem szerepel rajta írd meg nekem a szuhiattila7@gmail.com címre.

Új bejelentések a nap folyamán

A reggeli órák óta az alábbi településekben jutott tudomásunkra igazolt koronavírusos eset, a térképen az összes eset szerepel.

Csopak: 1 igazolt eset, karanténban, időpont: március 26, forrás: Polgármester FB

Velence: 1 igazolt eset, külföldről érkezett haza, időpont: március 26., forrás: Önkormányzat FB oldala

Mogyoród: 2 igazolt eset, amit a mogyoródi polgármester jelentett be, időpont, március 26. Forrás: Polgármester

Békésszentandrás: 1 igazolt eset, akit kórházban ápolnak, időpont: március 26, forrás: Polgármester Fb.

Tárnok: 2 igazolt eset, önkormányzati bejelentés alapján, időpont: március 26., forrás: Önkormányzat FB

Szigetszentmiklós: 1 igazolt eset, aki járványügyi elkülönítés alatt áll, március 26, forrás: Önkormányzat FB oldal

Tábori ágyak érkeztek Nyergesújfaluba

“Megérkeztek a tábori ágyak a Magyar Honvédségtől. A tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár raktárából 50 db tábori ágyat kapott Nyergesújfalu Városa a várható járványhelyzetre tekintettel. ” – írja Völner Pál a térség Országgyűlési képviselője.

“Alázattal, az erőforrásokat felmérve, bevetve és ha kell, az ideiglenes járványkórházat is beindítja. Tábori ágyak, egészségügyi konténerek már a helyszínen. “

Szigetszentmiklóson is van koronavírus fertőzött

Az éjszaka folyamán jelentette be a szigetszentmiklósi önkormányzat, hogy a településen is van már egy igazolt COVID-19 fertőzött, aki járványügyi megfigyelés alá lett helyezve. A településen már összesen 12-en vannak hatósági karanténban.

Balassagyarmaton 3 igazolt koronavírus fertőzött

A polgármester jelentette be 12. Veszlyhelyzeti Közleményében, hogy Balassagyarmaton is megjelent a koronavírus járvány. Egy család budapestről jött vissza a városba ott karanténba vonultak, majd egyikük eredménye pozitív lett. Mivel a beteggek egészségügyi dolgozók is érintkeztek ők is karanténba kerültek.

Ezeken túl egy újabb beteget szállítottak a balassagyarmati kórházba egy már ott lévő fertőzött mellé, így a balassagyarmati kórházban összesen 3 koronavírusos beteget ápolnak.

Kisvárda: 2 igazolt eset

Az RTLKlub számolt be arról, hogy a kisvárdai kórházban egy köhögő, lázas betegnél diagnosztizáltak koronavírus fertőzést. A csatorna információi szerint a beteg 3 osztályon is feküdt, mire kimutatták nála a fertőzést. Ezt követően 65 embert teszteltek, és az egyik orvos eredménye is pozitív lett – írja a szabolcshir.hu

Vonyarcvashegyen 2 koronavírusos eset

A polgármester jelentette be, hogy Vonyarcvashegyen két személynek lett pozitív a koronavírus tesztje. Min a két személy házi karanténba került, rajtuk kívül még heten vannak hatósági karanténban.

37 éves halt meg a budapesti brit nagykövet helyettese

Meghalt a budapesti brit nagykövet helyettese Steven Dick. 2019 júniusában érkezett Magyarországra jól beszélt magyarul. Egy hete még jól érezte magát, de akkor már pozitív volt a koronavírus tesztje. A tegnapi napon hunyt el, ő volt a koronavírus járvány 10. magyar áldozata. 37 éves volt. Forrás: index.hu

Tata: igazolt koronavírus fertőzés

A tatai polgármester jelentette be az esti órákban, hogy már Tatán is megjelent a koronavírus fertőzés. Részleteket nem lehet tudni, a beteg kórházba került. A bejelentés a 7. perctől

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.