Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Az elmúlt napokban sok új településen jelent meg a koronavírus, pedig számos esetről még nincs is tudomásunk. Lássuk őket kicsit részletesebben!

Koronavírus Szabolcs megyében

Anarcs településen legalább 1 igazolt fertőzött van. Ezt a település vezetője jelentette be, bár pontos számot nem közölt. A település polgármestere Kertész Zoltán a szabályok betartására kérte a település lakóit.

Szatmárcsekén 7 igazolt koronavírusról adott hírt az önkormányzat. A fertőzöttek közül 1 személy már kórházba került.

Újfehértóról már adtunk hírt, korábban a polgármester is karanténba került. Most már lehet tudni, hogy a településen 9 fő fertőződött meg. A fertőzés forrásáról sajnos semmit nem lehet tudni.

Koronavírus Bácsalmáson is

Koronavírusos a bácsalmási szakrendelő vezetője adta hírül a 24.hu. Az orvos a kiskunhalasi kórházba került – egyelőre nem lehet tudni, hogy kitől kapta el a fertőzést. Egyes hírek szerint egy másik orvostól, míg mások egy külföldi utazásról tudósítanak.

Koronavírus Nagykátán is

Nagykátán több igazolt koronavírus fertőzött is van. Egyikük egy diákmunkás, aki a Polgármesteri Hivatalban dolgozott, így itt a hivatalt is bezárták augusztus 28-ig, zajlik a fertőtlenítés és a kontaktkutatás.
A település FB oldalán kiadott közlemény szerint a fertőzöttek és a kontaktok magas száma miatt a rendezvények is elmaradnak.


Keszthelyen 11 koronavírus fertőzött

Keszthelyen 11 új koronavírus fertőzöttet találtak egy idő beteg halála után derült fény a fertőzöttségére, majd a hozzátartozók letesztelése után kiderült, hogy további 10 ember fertőződött meg a koronavírussal.

Sok sportoló is koronavírus fertőzött

Számos sportágban szereplő játékosok között mutattak ki koronavírus fertőzést. Több koronavírus fertőzött van a Puskás Akadémia focistái között, de vizilabdázók és jégkorongozók szervezetéből is kimutatták a vírust Debrecenben, a Fővárosban és Egerben is. Részletek a Magyarországi koronavírus aloldalunkon.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.