Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Egyre több településen jelenik meg a koronavírus, és látszólag az esetek egymástól függetlenek. Az újfehértói polgármester is karanténba került.

Koronavírus: az újfehértói polgármester is karanténban

Bár Újfehértón egyelőre nincs ismert koronavírus fertőzött személy, de 3 napja jelentette be a polgármester, hogy az önkormányzat egyik helységében tartott rendezvényen részt vett egy koronavírus fertőzött személy is (aki nem újfehértói lakos) ezért többen karanténba kerültek.

A mai napon, 1 órája jelentette be az újfehértói polgármester, hogy ő maga is karanténba került, miután a múlt héten olyan személlyel tárgyalt, akinek szintén pozitív lett a koronavírus tesztje. Részletek a polgármester FB oldalán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ma 5 fővel nőtt a koronavírus fertőzöttek száma.

Pápa: 37 fertőzött

Pápán tegnap este nyolckor beszélt arról a polgármester, hogy a városban összesen 37 koronavírus fertőzött személyről tudnak.

Hétfőn este derült ki, hogy a Napsugár Bölcsődében és a Vajda Péter Lakótelepi Óvodában is azonosítottak fertőzött személyt. A fertőzöttek között egy gyermek is van.

Mindkét intézmény bezárásra került, a polgármester tájékoztatása szerint további növekedésre kell számítani az elkövetkező napokban. A városban 171 fő van karanténban.

További részletek és friss információk a papa-ma.hu oldalon

Koronavírus: Mecseknádasd és Hidas

A baranyai megyei Mecseknádasdon egy 5 fős család lett koronavírus fertőzött. Bár jártak a közelmúltban Horvátországban, vélhetően nem ott kapták el a fertőzést.

Közben a szomszédos Hidas településen is megjelent a koronavírus. Egy igazolt fertőzöttről számolt be a település polgármestere.

Baranya megyében az elmúlt napokban 7 fővel emelkedett a fertőzöttek száma.

Koronavírus: Szombathely

A héten derült ki, hogy Szombathelyen is van legalább egy új eset. Egy gyár dolgozójánál mutatták ki a koronavírus fertőzést, aki hétfőn és kedden még bement dolgozni, szerdán már nem ment dolgozni, de a kontaktjait csak pénteken küldték haza.
A férfi egy július 25-i családi rendezvényen kaphatta el a koronavírus fertőzést. A cégnél mintegy 800 munkavállaló dolgozik

A vaol.hu információi szerint Szombathelyen, a Szelestey László utcában található Baross Gábor Oktatási Központjában augusztus 7-én, pénteken a reggeli órákban mindenkit kiküldtek a tantermekből, illetve a kollégiumi szobákból az udvarra. Tudomásukra jutott ugyanis, hogy az előző héten egy koronavírussal fertőzött vagy fertőzöttel kapcsolatban álló személy járt a központ területén, ezért fertőtleníteni kell a termeket, irodákat, folyosókat.

Siófok: koronavírus

A korábbi két beteg után újabb két koronavírus fertőzöttet találtak Siófokon. Az eddigi 90 tesztből 63 már igazoltan negatív, a többinél folyamatban van a kiértékelés. Forrás: sonline.hu

A bevezető kép illusztráció

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.