Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Az éjszaka folyamán 492-re nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, 1 újabb haláleset is történt. A plusz 45 eset 10%-os növekedést jelent, ami igen jó adat. További részletes adatok a koronavírus statisztikai oldalunkon.

Magyarországi koronavírus térképünket itt találod, ha olyan esetről tudsz, ami nem szerepel rajta írd meg nekem a szuhiattila7@gmail.com címre.

Részletesebb adatok jönnek a kormánytól

A koronavirus.gov.hu jelentette be, hogy a mai naptól kezdve részletesebb adatokat szolgáltat az elhunytakra vonatkozóan. Ismert lesz mostantól az elhunytak neme, kora és az is hogy szenvedett-e már alapbetegségben. Emiatt a kormányzati oldal pár óráig nem lesz ma elérhető. Amint lehet igyekszünk mi is megjeleníteni majd az adatokat.

Az MTI hírei szerint hamarosan megyei bontásban is elérhetőek lesznek majd a hivatalos fertőzöttségi adatok, de ez még nem a mai napon.

Egyúttal felhívták a figyelmet arra, hogy a tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek

Németországban az eddigi legnagyobb ugrás

Németországban 128 új halálesetet jelentettek be, ezzel az összes haláleset 583-ra emelkedett. ez az eddigi legnagyobb ugrás a halálesetek számában és ezzel az eddig nagyon alacsony német halálozási arány is 0,9%-ra emelkedett. Forrás: disclose

USA: rengeteg új koronavírus fertőzött

Az Egyesült Államokban 24 óra alatt 23415 új beteget regisztráltak és 593 új esetet. Mára már messze az Egyesült Államokban van a legtöbb igazolt koronavírus fertőzött.
Ehhez kapcsolódó hír, hogy a FORD autógyár átállítva a termelését lélegeztetőgépeket gyárt, heti 7200 lélegeztetőgép gyártása kezdődhet el.

Forrás: BNONews

Európai koronavírus körkép

Spanyolországban 7846 új esetet regisztráltak és 913 halálesetet. Ezzel megelőzték Olaszországot a halálesetek számában.

Olaszországban napok óta csökken a naponta bejelentett új esetek száma, ami nagyon pozitív fejlemény.

Franciaországból 4376 új eset jelentettek ez több, mint az Olaszországból jelentett 4322 eset.

Forrás:BNONews

USA: 47 millió munkanélküli is lehet

Az Amerikai Jegybank a FED St Louis-i székhelyében készült jelentés szerint a koronavírus okozta válság mélypontján akár 47 millióra is emelkedhet a munkanélküliek száma az egyesült Államokban. Ez 32%-os munkanélküliséget jelent, ami sokkal magasabb mint a leghírhedtebb 1929-33-as válság idején regisztrált 24,9%-os munkanélküliségi ráta. Az elemzők szerint azonban a recesszió rövid időtartamú lesz, ellentétben a korábbiakkal.

Az Egyesült Államokban az elmúlt héten 3,3 új munkanélkülit regisztráltak a válság hatására egyetlen hét alatt.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.