Elindult a második hullám és az oldal frissítése, az adatgyűjtés rengeteg időt vesz igénybe, ami a munkámtól veszi el az időt. Az oldalt egyedül üzemeltetem munka és család mellett.

Ha úgy érzed szívesen támogatnád akár egyszeri, akár ismétlődő jelleggel az oldalt, kérlek utalj át egy összeget a lenti bankszámlaszámra, vagy PayPal-ra.

Bankszámlaszám: 11773456-01440193 OTP Bank, Szuhi Attila

Paypal e-mailcím: kapcsolat@esotanc.hu

Ki áll az oldal mögött?

Szuhi Attilának hívnak, online területen dolgozom. Ha szeretnél rólam többet megtudni, akkor az Impresszumban válaszoltam pár kérdésre. Ha szeretnél velem kapcsolatba kerülni, írj a szuhiattila7@gmail.com e-mail címre.

Mekkora összeget utaljak?

Ezt teljesen rád bízom. Amennyire hasznosnak tartod az oldalt és amennyit anyagi lehetőségeid megengednek. Egy kis összeg is hasznos, hiszen visszajelzés, hogy fontos, amit csinálok.

Miért támogass?

2020 január végén indult el a pandemia.hu, akkor még alig volt szó idehaza a járványról. Ebben az időben naponta számoltam be a nemzetközi hírekről, mert akkor arra volt szükség.

Márciusban az országban elsőként – és akkor még úgy tűnt kockázatot vállalva – került fel a hazai koronavírus térkép, amely mind a mai napig gyűjti az adatokat. Ismereteim szerint ez az egyetlen magyar oldal, ilyen nagyságrendben érhető el település bontásban a koronavírus fertőzöttek adatai.

Áprilisban felkerült a koronavírus világtérkép is, amely 15 percenként frissül, és a magyarországi adatok is 15 percenként frissülnek.

Ebben a hónapban került fel a hazai koronavírus adatokat bemutató grafikonsorozat is, ami naponta frissül.

Májustól az összes ország koronavírus adata elérhető a portálon napi frissítéssel.

Mire fordítod a támogatást?

Alapvetően az oldal működtetésére a korábbiak szerint. Így több időt tudok elvenni a munkámtól az oldal üzemeltetésére. Erre sajnos szükség is lesz a növekvő esetszám miatt.

Fejlesztéseket is tervezek, de ez független a támogatástól és elsősorban a kapacitásomtól függ.

Gyakran ismételt kérdések

Tudsz számlát adni a támogatásról?

Sajnos nem, mert az nem minősül szolgáltatásnyújtásnak.

Cégként is tudok utalni?

Igen, de ez esetben egyeztess a könyvelőddel előtte!

Külföldről is tudok utalni?

Ez esetben kérlek Paypal-t használj.

Nyilvános lesz, hogy támogattalak titeket?

Nem, minden adat bizalmas a részleteket lásd az Adatvédelmi dokumentumunkban.