Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters

Az éjszaka folyamán 187-re emelkedett a koronavírus fertőzöttek száma Magyarországon. Ez a tegnapi naphoz képest kisebb növekedés, lásd a grafikonon. Magyarország koronavírus térképe itt.

Szombathely: 3. igazolt koronavírus fertőzött

A szombathelyi kórházban diagnosztizáltak egy nőt pozitív eredménnyel, aki egész más okból került kórházba, és több dolgozóval i érintkezett – hallható Nemény András Polgármester videójában.

“A háziorvosok arról tájékoztattak, hogy az elmúlt napokban nagyon sok olyan ember érkezett a rendelőjükbe, akikről egészen biztosan gondolják, hogy koronavírussal, fertőzéssel érintett”

Elhalasztják a nyári olimpiát

Ilyenre még nem volt példa, utoljára 1944-ben maradt el a II. világháború miatt. A terv az, hogy legkésőbb 2021 nyaráig megtartják. Forrás .Standard.co.uk

Tábori ágyak a Hungexpo területén

Tábori ágyakkal látják el a Hunegxpo egyik pavilonját. A hírt megerősítette Szántó Gabriella, a Hungexpo kommunikációs igazgatója az index.hu-nak.

Újabb halálos áldozat: egy fiatalabb nő

9-re emelkedett a magyarországi halálos áldozatok száma, egy fiatalabb nő hunyt el, aki számos krónikus megbetegedésben: szív- és keringési rendellenességgel küzdött, és anyagcsere-betegségben is szenvedett, mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos – írta az index.hu

Újabb igazolt település: Miskolc

Újabb magyar településen jelent meg a koronavírus. A miskolc.hu hivatalos adatai szerint a városban már van egy igazolt koronavírus fertőzött beteg.

Újabb igazolt település: Kiskunfélegyháza

Újabb magyar településen jelent meg a koronavírus. Ezúttal Kiskunfélegyházáról jelentett a polgármester egy igazolt esetet. A hírről a kecsup.hu számolt be.

Fiatal áldozatok – Maradj Otthon!

Ha még mindig azt hiszed, hogy ez csak influenza. Néhány fiatal áldozata a koronavírusnak:

Olaszország: katonai kocsik szállítják a holttesteket

Ha még mindig azt hiszed hogy csak influenza. Olaszországban katonai járművek szállítják el a holttesteket. Forrás: Corrierra dela Serra, Olaszország egyik legnagyobb napilapja:

DEADLIEST NATION: With 427 deaths in the last 24 hours, the human toll of the coronavirus in Italy has reached 3,405, surpassing China — with new video showing Italian military trucks transporting coffins from the city of Bergamo’s overloaded cemeteries. https://t.co/aB78C8ZcH0 pic.twitter.com/B9k74zzNUa— World News Tonight (@ABCWorldNews) March 19, 2020

Bergamo: halálozás

Ha még mindig azt hiszed, hogy ez csak influenza. Az olasz Bergamo település halálozási adatai. Narancssszínű vonal: átlagos halálozás, kék: mostani helyzet.

Spanyol kórházak

Ha még mindig azt hiszed, hogy csak influenza.Életkép a spanyol kórházakból:

Hospital in Spain #corona patients lying on the floor due to overcrowded.
This is the situation in a developed country, If we dint isolate ourselves you can’t imagine what scary situation would be in India.#StayHomeIndia #JantaCurfew #coronavirusindia #COVIDー19 #COVIDIOTS pic.twitter.com/yzKyaEZ8kk— Shuja (@shuja_2006) March 23, 2020

Pár nappal ezelőtt még jobb volt a helyzet

In this video is a hospital in Madrid, Spain where all these people seen have been tested positive of #Coronavirus and are seeking medical help.

They are more than the number of beds available so some have to sit in chairs and undergo care.

I hope Africans will be extra careful pic.twitter.com/pmptUVIY8Z— Evans Gyamera-Antwi (Ashes) (@ashesgyamera) March 21, 2020

Spanyol katonaság: halottak a házakban

Ha még mindig azt hiszed, hogy csak influenza. A spanyol katonaság házról-házra járva fertőtleníti Spanyolországban a házakat. A spanyol védelmi miniszter elmondta, hogy a katonák több alkalommal is idős embereket találtak az ágyukban holtan. Forrás: BBC.com

Halottasházzá alakítanak egy jégpályát Madridban

Ha még mindig azt hiszed, hogy csak influenza. Mivel a krematóriumok és a kórházak már nem tudják a koronavírus áldozatait hová elhelyezni, ezért a madridi jégpalotát halottasházzá alakítják. A jégpálya miatt a hűtés megoldott. “Nem volt más választás” – nyilatkozta a polgármester.

A hírről az el espanyol számolt be.

Lajosmizsén is van fertőzött

Az éjszaka folyamán kaptunk hírt arról, hogy Lajosmizsén is a koronavírussal érintett települések közé tartozik, a település weboldalára került fel hír.

Mohács: második eset

szabadpecs.hu járt utána, hogy Mohácson már két igazolt fertőzött beteg van. Az új beteg az első mohácsi fertőzött párja.
Ennél aggasztóbb hír, hogy a polgármester információi szerint a pár március 14-én egy 70 fős zárt térben tartott születésnapi bulin vett részt (akkor ez még engedélyezve volt). A polgármester információi szerint az összes résztvevő, mintegy 70 fő karanténba került, de nem tesztelték őket.

Érd: két igazolt eset

A polgármester bejelentése alapján derült ki, hogy Érden két igazolt koronavírus fertőzött beteg van.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.