Keress rá bármely MAGYAR településre, vagy országra!

Search
Generic filters

Az esti órákban újabb esetekről kaptunk értesítést olvasóinknak köszönhetően. Ha tudsz olyan esetről, ami nem szerepel a koronavírus térképen, írd meg a szuhiattila7@gmail.com címre!

Barcsi koronavírus fertőzött

Barcsihirek.hu oldal számolt be arról, hogy Barcson is van már egy igazolt koronavírus fertőzött. A férfi önkéntes karanténban tartózkodott a településen, korábban Ausztriából tért haza.

A beteg idős édesanyjával élt együtt, és a karantén alatt is igyekeztek elkülönülten élni, mert az édesanyja a veszélyeztetett korcsoportba tartozik. Sajnos a beteg tünetei erősödtek, és igazolták nála a koronavírus fertőzöttséget. A tünetek erősödése miatt a pécsi kórházba szállították. Az édesanyj hatósági karantén alá került.

Százhalombatta 2 igazolt fertőzött

Százhalombattán a polgármester egy Facebook bejegyzésben számolt be arról, hogy:

A hozzám eljuttatott, nem hivatalos, de egybehangzó helyi információk azt látszanak alátámasztani, hogy az elmúlt 24 órában két fő koronavírusos személyt regisztráltak városunkban. Tudomásom szerint ők már kórházban vannak és gyógykezelés alatt állnak.

A polgármester azt is elmondta azért nem tud hivatalos adatot adni, mert ők, mint településvezetők sem kapnak tájékoztatást arról, hogy van e ismert fertőzött a városban, csak a karanténról, mivel ott kötelező feladat az önkormányzatnak a karanténban lévő ellátása.

Pannonhalmán is volt koronavírus fertőzött

Pannonhalmán a polgármester szintén a Facebookon számolt be arról, hogy a településen is egy fő koronavírussal fertőzött személy volt, akit jelenleg már kórházban kezelnek.

Egy újabb haláleset

Sajnos az esti órákban egy újabb halálesetet is bejelentettek, egy 80 éves krónikus betegségben is szenvedő férfi hunyt el a koronavírus fertőzésben.

21 gyógyult eset

Jó hír viszont, hogy az esti órákra már 21-re emelkedett a gyógyultak száma, akik már elhagyhatták a kórházat.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.